Teambuilding

actieve teambuilding op de Lage Vuursche met Triventure

Op zoek naar avontuur?

Als je op zoek bent naar een uniek event voor jouw team of vriendengroep kunnen wij onze samenwerkingspartner Triventure van harte aanbevelen. 

Zij organiseren, tevens op de Lage Vuursche, bijzondere teambuilding events en andere leuke, actieve dagen voor zowel bedrijven als particulieren. Denk aan survivor, expeditie Robinson én Hunted in één. Voor iedere aanvraag kunnen zij een perfecte actieve en uitdagende dag organiseren. Bijvoorbeeld:

  • Teambuilding creatieve communicatie
  • Outdoor Games
  • Expeditie Triventure

Teambuilding & ontwikkeling

Triventure heeft verschillende programma’s voor de ontwikkeling van creatieve communicatie binnen een team. Denk aan opdrachten waarbij gebruik moet worden gemaakt van elementen uit de (natuurlijke) omgeving. 

Dit alles wordt begeleid door zeer ervaren coaches met een relevante professionele achtergrond (sportcoaches, psychologen). Op die manier leert in één dag een groep op een andere manier communiceren en naar elkaar kijken. Wederzijds respect, rust en begrip voor elkaar binnen een team zijn enkele van de elementen waar op deze dagen aan wordt gewerkt.

Vanaf 3 tot 150 personen – Meerdere teams mogelijk -Duur varieert tussen 2 en 4 uur, afhankelijk van doelen. Inspanningsniveau 1/5

Ophaallocatie

De Zeven Linden

Ophaallocatie

Theehuis 't Hooge Erf​

× Chat met ons